VIP Beveiliging

  1. Home
  2. VIP Beveiliging

VIP Beveiliging

Bolwerk Services is een specialist op dit gebied en biedt op maat gemaakte bodyguard diensten om onze klanten te beschermen. We kunnen een team van experts bieden voor openlijke of geheime allround bescherming. Onze hoogopgeleide professionals met de juiste certificaten zullen met u samenwerken om de belangrijkste bedreigingen te identificeren, uw reisroutes, transportroutes en verblijfplaatsen te begrijpen. Samen zullen we een service creëren die aan uw behoeften voldoet, en vooral, u veilig houdt, met zo min mogelijk gedoe of interferentie.

Ons zeer ervaren team van lijfwachten zorgt voor een sterke fysieke aanwezigheid die potentiële bedreigingen helpt af te schrikken, terwijl het in staat is om te reageren wanneer dat nodig is. We zijn er om u te beschermen tegen schade en u de broodnodige gemoedsrust te geven.

VIP beveiliging diensten zijn ideaal voor beroemdheden en VIP’s, iedereen die een spraakmakende rechtszaak bijwoont of zich kwetsbaar voelt, of wordt bedreigd door een bepaalde groep of persoon. VIP is er om mensen, plaatsen, bezittingen en persoonlijke informatie te beschermen, met het oog op het privé houden van uw privéleven.

Menu