Hotelbeveiliging

  1. Home
  2. Hotelbeveiliging

Hotelbeveiliging

Om hotelgasten te verzekeren van een comfortabel en veilig verblijf

Naast het beveiligen van evenementen en diverse horecagelegenheden, is Bolwerk Services ook gespecialiseerd in hotelbeveiliging. Bolwerk Services staat garant voor de veiligheid van al uw gasten en medewerkers. Als hoteleigenaar krijgt het welzijn van uw gasten natuurlijk de hoogste prioriteit. Alhoewel uw gasten willen genieten van een comfortabele accommodatie moet de veiligheid tijdens het verblijf wel gewaarborgd blijven. Met de beveiligingspecialisten van Bolwerk Services is uw gehele organisatie in vertrouwde handen.

Hotelbeveiliging bestaat uit meerdere onderdelen. Onze specialisten kijken verder dan de lobby en creëeren een veilige omgeving voor alle gasten, van de entreehal tot de spreekwoordelijke achterdeur. Zo zijn hotelgasten verzekerd van een hartelijk ontvangst, de juiste begeleiding en een veilig verblijf.

Communicatie is een belangrijke factor tijdens het uitvoeren van hotelbeveiliging. Beveiligers van Bolwerk Services staan regelmatig in contact met gasten, klanten en medewerkers van de onderneming. Door korte lijntjes te trekken, kunnen onze beveiligingsexperts mogelijke risico-factoren tijdig inschatten. Bovendien is goede communicatie tegelijkertijd het visitekaartje voor uw organisatie of onderneming. Alle beveiligers van Bolwerk Services hanteren de juiste houding – beleefd en formeel. Daarnaast zorgen we dat de uitstraling van de beveiligers overeen komt met de kernwaarden van het hotel. Zo blijft Bolwerk Services consistent, ongeacht de accommodatie die beveiligd moet worden.

Veel objecten hebben een uniek beveiligingsplan. Het beveiligen van een hotel en haar gasten vraagt ook om een scherpe aanpak. Daarom gaat Bolwerk Services met u in gesprek. Samen worden mogelijke risico’s in kaart gebracht en hier wordt het beveiligingsplan uiteraard op afgestemd. Neem gerust contact op met Bolwerk Services om alle mogelijkheden te bespreken.

Menu