Bouwbeveiliging

  1. Home
  2. Bouwbeveiliging

Bouwbeveiliging

Een betrouwbare locatie, waar zowel werknemers als kostbare materialen veilig zijn

Goede beveiliging is essentieel. Dit geldt ook voor een bouwplaats of een werf. Het is niet alleen belangrijk dat alle werknemers op een bouwplaats het werk veilig kunnen uitoefenen, het beveiligen van bouwmateriaal en gereedschap is van minstens even groot belang. Een aannemer of projectbegeleider kan het zich namelijk niet permitteren om opnieuw machines en gereedschap aan te schaffen. Laat uw bouwplaats dus beveiligen via Bolwerk Services en voorkom onnodige risico’s.

Een bouwplaats is voor onbevoegden vaak een interessante plek. In werkelijkheid zijn bouwterreinen onderhevig aan vandalisme, vernielingen, diefstal en zelfs brandstichting. Zulke problemen kunnen veel schade opleveren, mits deze in de kiem gesmoord worden. De beveiligers van Bolwerk Services  doen er alles aan om dergelijke problemen waar mogelijk te beperken. Met de beveiligingsexperts van Bolwerk Services, kan het werk op de bouwplaats ongehinderd doorgaan.

Dankzij de opgebouwde ervaring in de beveiligingsbranche, kunnen onze beveiligers opvallend gedrag snel herkennen. Regelmatig gaan we het gesprek aan met omstanders, niet alleen om mogelijke risico-factoren de kop in te drukken maar ook om een ‘overview’ te krijgen van het object wat beveiligd moet worden. Onze aanwezigheid is immers een bepalende factor in het veilig stellen van uw bouwplaats of terrein.

Met bouwbeveiliging van Bolwerk Services bent u verzekerd dat de werkplek voor iedereen een veilige locatie blijft, zowel op het terrein als daarbuiten. Ga met ons in gesprek om te kijken welke mogelijkheden en oplossingen wij voor uw bouwplaats kunnen bieden.

Menu