Evenementenbeveiliging

  1. Home
  2. Evenementenbeveiliging

Evenementenbeveiliging

Zodat uw gasten, in een veilige omgeving, ongehinderd kunnen genieten

Het beveiligen van evenementen is een bijzonder aspect van ons werk. Tijdens een evenement gebeurt er in een korte periode erg veel. Daarom is het van groot belang dat onze vakmensen adequaat werk leveren en snel kunnen schakelen. Een goed evenement heeft de juiste voorbereiding nodig. Met de beveiligingservices van Bolwerk Services hoeft u zich geen zorgen te maken om de veiligheid en kunt u zich richten op het daadwerkelijke evenement.

Door risico-factoren in kaart te brengen, worden gevaarlijke scenarios vermeden. Zo garandeert Bolwerk Services een goede sfeer voor een breed scala aan evenementen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw evenement te bespreken. Een aantal voorbeelden waar Bolwerk Services efficiënt kan beveiligen:

  • Dorpsfeesten
  • Food truck festivals
  • Bedrijfsfeesten
  • (Grootschalige) bijeenkomsten
  • Dance evenementen

Het beveiligingsplan wordt afgestemd op het type evenement. Wanneer grote groepen mensen zich tijdens een evenement verplaatsen, is er meer aandacht nodig voor de in- en uitgangen en de looppaden. Komen er ook artiesten optreden? Dan is er bij het podium extra mankracht nodig. Iedere situatie vraagt om een slimme aanpak. Bolwerk Services draait al een tijdje mee in de evenementenbranche en heeft voor elke belevenis een doortastende aanpak gereed.

Als beveiligers treden wij op om de orde te handhaven, niet om gasten af te schrikken. Daarom zijn de beveiligingsexperts van Bolwerk Services sociaal en openhartig. Bezoekers komen naar een evenement om te ontspannen en hier wordt ook rekening mee gehouden.

Menu